A tatárbifsztekhez a marhahúst kétszer lerdaráljuk, és egy nagypbb keverőtálba tesszük.
A hagymát lereszeljük, vagy nagyon apró kockákra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük, a tojásokat szétválasztjuk.
A hagymát, a mustárral, a ketchuppal, a vajjal, a hagymákkal, a borssal, a pirospaprikával és a sóval együtt krémesre keverjük. A tojások sárgáját a végén keverjük csak hozzá.
Pirítóssal és friss zöldségekkel tálaljuk.
Megjegyzés
Ízlés szerint a hozzávalókból többet vagy kevesebbet is lehet bele tenni. Imádjuk, szinte minden héten készítjük. Ketten egyszer ebédre és egyszer vacsira eszünk ebből a mennyiségből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.