Elkészítés:
1. Fel citromot kinyomunk. A citromlevet a fele cukorral és a fele teával összekeverjük. A másik felébe beáztatjuk a zselatint, felmelegítjük, a
maradék teát elkeverjük vele, majd lapos tálra öntjük. 3 órára behűtjük, majd felkockázzuk. (Ennyi idő alatt a dinnye is jó hideg lesz.)
2. A pudingporból vaníliaöntetet készítünk, és hűlni hagyjuk.
3. A dinnyéket elfelezzük, kimagozzuk. Az aljára szétosztjuk a krémet, megtöltjük a zselékockákkal, citromszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.