Elkészítés:
1. Fel citromot kinyomunk. A citromlevet a fele cukorral és a fele teával összekeverjük. A másik felébe beáztatjuk a zselatint, felmelegítjük, a
maradék teát elkeverjük vele, majd lapos tálra öntjük. 3 órára behűtjük, majd felkockázzuk. (Ennyi idő alatt a dinnye is jó hideg lesz.)
2. A pudingporból vaníliaöntetet készítünk, és hűlni hagyjuk.
3. A dinnyéket elfelezzük, kimagozzuk. Az aljára szétosztjuk a krémet, megtöltjük a zselékockákkal, citromszeletekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.