Elkészítés: A meghámozott burgonyát lereszeljük (nagylyukú reszelőn),l kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a darált diót, a tojást, a petrezselyemzöldet, sót és borsot ízlés szerint, összekeverjük. Vagy egyben sütjük ki tepsiben, vagy fasírt formában, egyenként.
Mennyiséget azért nem irtam, mert minden szemre meg ízlésre megy. Általában 1 kg krumlihoz 14 evőkanál őrölt diót számítunk, és 2-3 tojást, attól függően, hogy mennyire lágy a massza. Ha lágyabb, 2 tojást ha keményebb, 3-at. A só és a bors ízlés dolga. Eszméletlen jó sör mellé vagy vacsorára, csakúgy magában paradicsommal !! Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.