Elkészítés: Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd hozzáöntjük a liszthez. Beletesszük a tészta többi hozzávalóját, és kemény, rugalmas tésztává gyúrjuk.
Kettéosztjuk, és 2 téglalappá elnyújtjuk.
A töltelékhez a 6 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral gőz felett jó keményre felverjük (géppel). Kétfelé vesszük, és a kinyújtott lapokra kenjük. A 25 dkg apróra vágott dióval megszórjuk a 2 lapot. Ezután a tésztákat szorosan feltekerjük, és ujjnyi darabokra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.