Elkészítés: A jércemelleket felszeletelem, majd kikloffolom kb. fél centi vastagra, sózom, borsozom őket. A húsokat egyenként először a darált dióban forgatom meg, majd a felvert tojásokban, és ismét a darált dióban. Forró olajban kisütöm ugyanúgy, mint a rántott húsnál.
A krumplikat meghámozom, és kislyukú reszelőn lereszelem. A reszelt krumpliba belekeverem a tejfölt, ízlés szerint sót, a lisztet és a reszelt fokhagymát. Egy olajjal kikent, előmelegített serpenyőben tenyérnyi lepényeket sütök úgy, hogy a masszából evőkanállal halmokat rakok, szétlapítom őket, és lassú tűzön megsütöm az egyik oldalukat, majd átfordítom, és megpirítom a másik oldalukat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.