Előkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, leszedjük a leveleit, kivágjuk a vastag ereket a levelekről. Nagy lábasban vizet bő sós vizet forralunk. A fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A petrezselymet, a tárkonyt leöblítjük, és apróra vágjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk.
Elkészítés: A vízbe tesszük a káposztaleveleket, két percig forraljuk, kiszedjük, lecsepegtetjük, és kihűtjük. Kiválasztunk 18 db szép kelkáposztalevelet, és félretesszük, ezeket fogjuk megtölteni. A többi kelkáposztát vékony metéltre vágjuk, és tálba tesszük. A metélt káposztához hozzáadjuk a paradicsomot, a zöldfűszereket, a citrom héját és levét, a parmezán sajtot és a darált diót. Megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az olajat, és a tölteléket összedolgozzuk. A félretett káposztalevelekből 3-3 db-t egymásra fektetünk, a töltelékből evőkanálnyit ráteszünk, és kis csomagocskákat készítünk. Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, beletesszük a batyukat. Megszórjuk az ételízesítővel, kevés vizet öntünk alá, és lefedve lassú tűzön kb. 20 percig pároljuk. Főtt burgonyával, hollandi mártással, vagy paradicsommártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.