Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéből a cukorral habot verünk, majd lazán belekeverjük a liszt, sütőpor és dió keverékét. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 170 fokon 20 percig sütjük.
A krémhez a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, majd a tejben a vaníliás pudingporral sűrűre főzzük. Ha kihűlt, habosra keverjük a margarinnal. Elfelezzük, egyik feléhez 3 kanál keserű kakaóport keverünk.
A kihűlt diós tésztára kenjük a sárga krémet, beborítjuk a tejbe mártott kekszekkel. Erre jön a kakaós krém és a csokireszelék. 2-3 óra pihentetés után, de inkább másnap fogyasztjuk. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.