Elkészítés: A tésztához a lisztet a sütőporral, a vajjal, a cukorral, a tojással, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével összegyúrjuk.
A tészta 2/3 részét vékonyra kinyújtjuk, és kikent (vagy sütőpapírral bélelt) tepsibe fektetjük, majd a lekvárral megkenjük.
A krémhez a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót, a vaníliás cukrot, végül a tojásfehérje habját.
A masszát a lekváros tésztára simítjuk. A maradék tésztával a süteményt berácsozzuk. Kb. 30-35 perc alatt megsütjük előmelegített sütőben, 180 C
fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.