A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, a habba határozott mozdulatokkal bele keverjük az összekevert porcukros diót, habzsákba töltjük, és hasonló méretű macskanyelv formára kinyomjuk szilikonos sütőpapírra. 145 C fokos előmelegített sütőben légkeverésen 20 percig sütjük. Kihűlés után levesszük a sütőpapírról és párosítjuk.Elkészítjük a töltelék krémeket: a 100 g étcsokit feloldjuk 100 ml forró tejszínnel, kihűtjük, majd a 100 g fehér csokit 50 ml forró tejszínnel szintén feloldjuk és kihűtjük. A két krémet külön-külön egy-egy habzsákba töltjük. Mind a két ízből nyomunk a teasüteményekre, a krém közepébe kevés barack lekvárt teszünk. A puszedlik tetejét felhelyezzük, és olvasztott étcsokival díszítjük. Hűtőben pihentetjük egy éjszakát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.