Elkészítés: A tojásokat habosra kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és jól átdolgozzuk.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, megszórjuk durvára vágott dióval, majd forró sütőbe toljuk, és közepes tűznél kb. 8 percig sütjük.
A kihűlt tésztát kristálycukorral megszórt alufóliára borítjuk, a papírt lehúzzuk róla.
A tejszínt keményre felverjük, óvatosan
beleforgatjuk a megtört málnát, ezután a tésztára kenjük. Az alufólia segítségével feltekerjük a krémes tésztát.
A kész tekercset jól behűtjük, hogy szeletelni tudjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.