Elkészítés: A margarint a cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, de mindig simára keverjük a margarinos krémet, és csak akkor tesszük hozzá a következő tojást. A lisztet az apróra vágott kandírozott banánnal, dióval, narancsreszelékkel, sütőporral elkeverjük, könnyed mozdulattal összekeverjük a két komponenst. Kikent, lisztezett formába 2/3 részig töltjük, majd 180 fokos sütőben 35-40 percig sütjük. A formából kiborítva rácson hűtjük, majd olvasztott csokoládéval bevonjuk a már hideg gyümölcskenyeret. Banánnal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.