A diós nudli elkészítéséhez a krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk, puhára főzzük, majd krumplinyomón átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a lisztet, a sót és a tojást, majd összedolgozzuk.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát, ujjnyi csíkokra vágjuk, rudakat sodrunk belőle, és ezeket 2-3 cm-es darabokra vágjuk.
A nudlikat forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Amikor feljön a víz tetejére, akkor hagyjuk még pár percig, majd kiszedjük.
Ha elkészült, a porcukorral elkevert darált dióval megszórjuk a nudlit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.