Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és kb. 30 percig pihentetjük.
A töltelékhez a tejet a cukorral, a tojásokkal, a liszttel és a citromhéjjal folyamatosan keverve felforraljuk, ha megsűrűsödött, levesszük a tűzről és beleszórjuk a diót.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk, közepébe tesszük a tölteléket, és összehatjuk egymásra mind a négy oldalát.
Kikent, lisztezett tepsiben, mérsékelt tűznél sütjük. Vaníliás cukorral meghintjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.