Elkészítés: 60 dkg szűzpecsenyét felszeletelünk, sózzuk, borsozzuk, és forró olajon mindkét oldalán megsütjük.
10 dkg durvára vágott diót serpenyőben kissé megpirítunk. 4 szelet szendvicskenyér belsejét apróra vágjuk, összekeverjük a dióval, sózzuk, borsozzuk, egy csipet őrölt szerecsendiót is adunk hozzá, beleöntünk 1 dl tejszínt, összeforgatjuk.
A hússzeleteket tepsibe rakjuk, és a diós keveréket a tetejükre halmozzuk. Sütőben pár perc alatt megpirítjuk.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.