Elkészítése: A tésztához a tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra keverjük, az olvasztott vajat meg a rumot is beledolgozzuk. Ezután a darált diót, a sütőport, és a reszelt csokoládét adjuk hozzá. A kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk, majd a masszát egy 24 cm-es átmérőjű, kivajazott, belisztezett tortaformába simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal /180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok/ kb. 35 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
A torta tetejére való tejszínt kemény habbá verjük, a vége felé a cukrot és habfixálót is beledolgozzuk. Egyharmadát csillagcsöves habzsákba töltjük, a többit a kihűlt tészta tetejére kenjük. A zsákba töltöttet a torta szélén mint egy bástyát felnyomjuk.A tojáslikőrt a torta közepén elkenegetjük, végül hűtőszekrényben dermesztjük egy éjjelen át.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.