Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, s 6 cipót formálunk belőle. Közepes nagyságú tepsi méretűre nyújtjuk mindegyiket. Lisztezett tepsi hátán sütjük, sütés előtt villával megszurkáljuk a tésztát. Figyeljük sütés közben, mert hamar megéghet, nem kell neki sok idő.
A krémhez a lisztet és a cukrot összekeverjük a kakaóval, s lassan, fokozatosan a tejet is hozzáadjuk, majd sűrű krémmé főzzük. Mikor meghűlt, beletesszük a mararint is.
Ezzel a krémmel töltjük a lapokat, szépen egymásra téve őket. Óvatosan a krém elosztásával, hogy jusson az utolsóra is!
A süti tetejére gőz felett olvasztott csokit teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.