Elkészítés: Piskótát sütünk az alábbiak szerint: 8 tojásfehérjét kézimixerrel felverünk, miközben kanalanként hozzáadunk 6 evőkanál cukrot. Ezután belekeverjük a sárgákat is. Amikor a hab elkészült, beletesszük a 6 evőkanál lisztet és egy pici szódabikarbónát. Ezután két részre osztjuk a masszát, az egyik felébe belekeverünk 2 evőkanál kakaóport. Egy tortaforma vagy egy tepsi alját kibéleljük sütőpapírral,s beleöntjük a csokis masszát, majd ráöntjük a fehér tésztát is. Nagyon szépen, látványosan keverednek össze a sütés alatt. Alacsony hőmérsékleten 35-40 perc alatt készre sütjük. Mikor elkészült és kihűlt a piskotánk, a tetejét jól megpakoljuk meggyel. Erre jön a krém, mely az alábbiak szerint készül: a csokipudingot elkészítünk a csomagoláson szereplő utasítás szerint. Amint kész van és picit kihűlt, összekeverjük 25 dkg margarinnal vagy vajjal. Ezt a krémet 1-1,5 ujjnyi vastagon rákenjük a piskotára. Készíthetünk a tetejére 1 tábla bevonóból öntetet is. Betesszük a hűtőbe, kb. 2 óra múlva fogyasztható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.