Elkészítés: Piskótát sütünk az alábbiak szerint: 8 tojásfehérjét kézimixerrel felverünk, miközben kanalanként hozzáadunk 6 evőkanál cukrot. Ezután belekeverjük a sárgákat is. Amikor a hab elkészült, beletesszük a 6 evőkanál lisztet és egy pici szódabikarbónát. Ezután két részre osztjuk a masszát, az egyik felébe belekeverünk 2 evőkanál kakaóport. Egy tortaforma vagy egy tepsi alját kibéleljük sütőpapírral,s beleöntjük a csokis masszát, majd ráöntjük a fehér tésztát is. Nagyon szépen, látványosan keverednek össze a sütés alatt. Alacsony hőmérsékleten 35-40 perc alatt készre sütjük. Mikor elkészült és kihűlt a piskotánk, a tetejét jól megpakoljuk meggyel. Erre jön a krém, mely az alábbiak szerint készül: a csokipudingot elkészítünk a csomagoláson szereplő utasítás szerint. Amint kész van és picit kihűlt, összekeverjük 25 dkg margarinnal vagy vajjal. Ezt a krémet 1-1,5 ujjnyi vastagon rákenjük a piskotára. Készíthetünk a tetejére 1 tábla bevonóból öntetet is. Betesszük a hűtőbe, kb. 2 óra múlva fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.