Előkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm-es, kapcsos tortaformát, és a tészta 2/3 részét belesimítjuk. A hűtőbe tesszük, a maradék tésztával együtt.
A töltelékhez a tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a kétféle cukorral, a vaníliapéppel, az étkezési keményítővel és a kétféle túróval simára keverjük. Lazán hozzákeverjük a tojáshabot is.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A krémet a hűtőből kivett tortaformába kanalazzuk, elsimítjuk, és maradék tésztát a tenyerünk között morzsolgatva a töltelékre szórjuk. A sütőben kb. 70 percig sütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.