Elkészítés: A sütőt melegítsük elő 180 fokra (gázsütő 4-es fokozat, légkeverés 160 fok).
Daraboljuk fel apróra a kétféle csokoládét, tegyük félre. A száraz hozzávalókat (liszt, só, kakaópor, szódabikarbóna) szitáljuk bele egy tálba. A puha vajat és a cukrokat keverjük habosra. Majd keverjük hozzá a tojást és a vanília-aromát is. Ha ezzel is megvagyunk, adjuk hozzá a száraz keveréket, óvatosan forgassuk össze, majd szórjuk bele a csokidarabokat is.
Púpos evőkanálnyi halmokat tegyünk egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, kb. 3 cm-re egymástól. Kissé lapítsuk le a csokis kupacokat, tegyük a sütőbe őket kb. 7-8 percre. Ha elvesztették fényüket, pont készen vannak. Várjunk 10-15 percet, és hagyjuk a tepsiben kihűlni őket. Utána fogyasszuk jó étvággyal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.