A húst folyó hideg vízzel leöblítjük, leitatjuk, majd szeletekre vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A felolvasztott vajban egy serpenyőben a szeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
Az ananászszeleteket szűrőben lecsöpögtetjük, mindegyiket hat darabra szeljük. A paprikákat félbevágjuk, a szárakat, a magokat és a fehér ereket eltávolítjuk, a zöldség húsát megmossuk, leitatjuk, és kis kockákra vágjuk.
A letisztított fokhagymát apróra vagdaljuk. Az ananászdarabokat egy tálban összekeverjük a paprikával és a fokhagymával. Hozzáadjuk, majd belekeverjük a csili- és a halszószt, majd sóval, borssal fűszerezzük.
Az ananászos paprikát sütőzacskóba tesszük, és elosztjuk rajta a hússzeleteket. A sütőzacskót a csomagoláson lévő leírás szerint lezárjuk, majd sütőlemezen a sütőbe helyezzük. 190-200 ºC-on 20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.