A húst folyó hideg vízzel leöblítjük, leitatjuk, majd szeletekre vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A felolvasztott vajban egy serpenyőben a szeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
Az ananászszeleteket szűrőben lecsöpögtetjük, mindegyiket hat darabra szeljük. A paprikákat félbevágjuk, a szárakat, a magokat és a fehér ereket eltávolítjuk, a zöldség húsát megmossuk, leitatjuk, és kis kockákra vágjuk.
A letisztított fokhagymát apróra vagdaljuk. Az ananászdarabokat egy tálban összekeverjük a paprikával és a fokhagymával. Hozzáadjuk, majd belekeverjük a csili- és a halszószt, majd sóval, borssal fűszerezzük.
Az ananászos paprikát sütőzacskóba tesszük, és elosztjuk rajta a hússzeleteket. A sütőzacskót a csomagoláson lévő leírás szerint lezárjuk, majd sütőlemezen a sütőbe helyezzük. 190-200 ºC-on 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.