Elkészítés: Egy nagyobb edényben felteszem főni a megtisztított, feldarabolt zöldbabot, rákockázom a hagymát (nem kell megpirítani!!!), és megsózom annyira, hogy a bab sós legyen kissé, de a lé ne legyen nagyon sós.
Amikor megfőtt a bab, paprikás rántást készítek, és ezzel berántom a levest. Ha újra felforrt, forró lével elkeverem külön tálban a tejfölt, ezt is hozzáadom (csak hogy ne legyen csomós), majd beleteszem a cukrot (3-5 evőkanálnyi, ki hogy szereti), és végül az ecetet, majd forralom pár percig (az ecet miatt fontos, hogy a marón savanyú ízét kifője).
Hidegen is, melegen is nagyon finom. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.