Elkészítés: A gesztenyepürét vegyük ki a hűtőből. A darált kekszet keverjük össze a porcukorral. Mikróban olvasszuk föl a csokikat (3 perc 350 W-on, keverjük el), és öntsük a kekszhez. A margarint is olvasszuk fel 2 perc alatt a mikróban, és adjuk hozzá.
A mikró mindenre jó ennél a receptnél, tehát, ha nem enged fel időben a gesztenyepürénk, azt is melegíthetjük benne. 350 W-on pár percig, majd ha már omlós, kis kockákban adjuk a kekszhez. Öntsük hozzá a többi alapanyagot, a kakaóport, az aromákat, és 8 ek vizet, és gyúrjuk homogénné a masszát.
Az omlós kekszet még a csomag felbontása előtt törjük apró darabokra, mondjuk egy sodrófa vagy klopfoló segítségével. Adjuk ezt is hozzá a többihez, és gyúrjuk össze, minél homogénebbé, hogy csak az omlós kekszdarabok villanjanak ki a barna masszából :) (mint a szalámiban).
Ha ezzel is megvagyunk, szedjük ketté, és először 2 nagy gombóccá, majd sodorva őket, alakítsunk ki, két rúd szalámit. Szórjunk kókuszreszeléket egy tálcára, és gördítsük meg benne a szalámijainkat. Tegyük hűtőbe, és fogyasztás előtt szeleteljük! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.