Elkészítés: A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük. Egy pillanatra (nem szabad megszívnia magát tejjel) megforgatjuk a kivájt zsemléket kívül-belül a tejben a tetejükkel együtt, majd megtöltjük őket a túrókrémmel.
A túrókrémhez a túrót összetörjük, beletépkedjük a zsemlék belsejét, 2 tojás sárgájával, cukorral és a többi hozzávalóval összekeverjük, majd a 2 tojás felvert habját lazán beleforgatjuk.
Papírral bélelt tepsibe helyezzük a megtöltött zsemléket, majd a kalapjukat is a fejükbe csapjuk, elosztjuk rajtuk a vajat, és megkenjük a lekvárral.
200 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.