Elkészítés: Az édesköménygumókat megmosom, hosszában negyedelem, majd keresztben is elvágom. Enyhén sós vízben majdnem teljesen puhára főzöm (vigyázat, ha sokáig főzöm, szétesik!).
Közben a vajat felolvasztom, a tűzről félrehúzva belekeverem a lisztet és a tejfölt. Visszatéve a tűzre rövid idő alatt összefőzöm, majd belekeverem a sajtot, sózom, szerecsendióval ízesítem.
Az édesköményt leszűröm, és a sajtmártásba öntve egyszer összerottyantom az egészet.
Nálunk kedvelt köret sült és rántott húsok mellé, de magában is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.