Elkészítés: A lisztet tálba szitálom, az élesztőt, a sót és a cukrot belekeverem, hozzáadom a langyos vizet és az olajat, majd jól kidolgozom. Konyharuhával lefedve kb. ¾ órát langyos helyen pihentetem a tésztát, amíg nagyjából duplájára nő.
Közben a szárzellerről zöldséghámozóval eltávolítom a külső, fás részeket, nagyjából 1-1,5 cm-es félkörökre szeletelem, az édesköményt szintén nagyjából ekkorára darabolom. A paradicsomot meghámozom, felszeletelem. A gombát tisztítás után vastagabb szeletekre vágom, kevés olajon megpirítom. A paradicsompürét a balzsamecettel, sóval, 1 kis gerezd pépesre zúzott fokhagymával, oregánóval, borssal és kevés vízzel krémesre keverem, a sajtot lereszelem.
A duplájára kelt tésztából kicsit kipüfölöm a levegőt, majd sütőpapírral borított nagy gáztepsibe helyezem, vékonyra egyengetem. Megkenem a fűszeres paradicsompürével, ráhalmozom a zöldségeket, sajttal megszórom, kevés oregánót morzsolok a tetejére, és 200 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.