Elkészítés: A szép, egyforma gombafejeket citromos, sós vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük.
A májat áttörjük, kikeverjük vajjal, besamellel, konyakkal és fűszerezzük.
A kihűlt gombafejeket megtöltjük a pürével, majd bundázzuk, és szép pirosra sütjük forró olajban.
Az egri mártáshoz a barnamártást és az Egri bikavért összekeverjük, és kiforraljuk. Ha selymesebbé akarjuk tenni, vajat is morzsolhatunk bele.
Sült krumplival vagy rizibizivel körítjük a gombafejeket, és egri mártást kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.