Elkészítés: Egy kb. 20x30 cm-es tepsit megpöttyözünk margarinnal, kibéleljük sütőpapírral.
A cukrot és a vaníliás cukrot a margarinnal habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük, a liszttel váltakozva, kanalanként a tojáskrémhez keverjük.
A masszát a kibélelt tepsibe öntjük, a tetejét elsimítjuk, és megrakjuk éppen aktuális kimagozott, lecsepegtetett gyümölccsel (cseresznye, meggy, szilva, barack stb.).
Előmelegített sütőben (180 fok) 40-45 percig sütjük, a tepsiben hagyjuk langyosra hűlni.
A sütőpapír segítségével deszkára emeljük, szeletekre vágjuk, ha szilvás, akkor fahéjas porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.