Elkészítés: Kifőzzük a szokásos módon a laskatésztát (jó egyébként a nagykocka is). Leszűrjük, összekeverjük a tejföllel és a reszelt sajt felével.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, és vajon szép pirosra sütjük. A visszamaradt forró vajat is a tésztára önthetjük.
Kikenünk egy jénai tálat, beleöntjük a tejfölös-sajtos tészta felét, majd rárakjuk a sült csirkemellcsíkokat. Befedjük a maradék tésztával, megszórjuk sajttal, és forró sütőben szép pirosra összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.