Elkészítése: Elkészítjük a pudingot a tejből, a cukorból a mazsolából és a pudingporból. Én most vaníliapudinggal készítem. Ha illik a gyümölcshöz és a pudingporhoz, akkor a pudingba az elején még mazsolát is teszek ízlés szerint, mely a főzés során megduzzad és a pudingnak pikáns ízt kölcsönöz. Ezután folpackkal kibélelek egy gyümölcskenyérformát, majd az aljára teszek a pudingból. Erre kerül a következő réteg részeként a szélére az 5 rumaromával meglocsolt babapiskóta, a piskóták közötti részre pedig a gyümölcs. A rumaroma úgy is hozzáadható, hogy a mazsolát beáztatjuk, és a végén keverjük a pudinghoz. Ez az összeállítás nagyon finom almával például, melyet célszerű meghámozni, így könnyebben magába szívja a puging ízét és megpuhul egy kicsit. Ezután ismét a puding következik, majd a következő rétegbe ismét a piskóta és a gyümölcs kerül. A legvégére tesszük a maradék pudingot. Hidegre tesszük, és fél óra múlva kiborítva a formából, szeleteljük és tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.