Elkészítés: Szokásunk szerint elkészítjük a piskótát, vagy lehet boltit is használni, esetleg babapiskótát.
4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel elkészítjük a vaníliapudingot, öntünk bele 5 ml rumaromát, és teszünk bele tetszés szerint mazsolát.
A 2 csokipudingot bő 1 liter tejben főzzük meg (ne legyen teljesen sűrű amikor kihűl) 8 evőkanál cukorral, majd felolvasztunk benne 2 tábla étcsokit, és hozzáöntünk 10 ml rumaromát. A maradék 5 ml rumaromát hozzáöntjük 1 dl tejhez. A diót ledaráljuk.
Egy tál aljára teszünk egy vékony réteg piskótát, kicsit lelocsoljuk a rumos tejjel, ráöntünk egy réteg vaníliapudingot (még forrón), megszórjuk darált dióval, és befedjük egy újabb réteg piskótával. Addig ismételjük, míg minden hozzávaló elfogy. A végén lelocsoljuk jó sok forró csokival. Pár óra múlva tejszínhabbal fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.