Elkészítés: A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Előveszek egy 33 x 35 cm-es közepes méretű tepsit és kivajazom.
A tésztához egy nagyobb tálba teszem a puha margarint, a tojásokat, a cukrot és a fahéjat, ezt géppel jól kikeverem, majd hozzáadom a tejfölt, a zabpelyhet, a lisztet, a sütőport és a sót. Ezzel is átkeverem, de már a kezemmel, majd az egészet belenyomkodom a tepsibe, és 15 perc alatt elősütöm.
Ez idő alatt elkészítem a túrós krémet. Egy edényben összekeverem a hozzávalókat, és amíg sül a tészta, félreteszem. A barackokat feldarabolom.
Ha elősütöttem a tésztát, rákanalazom a túrós tölteléket, kirakom a barackkal, majd visszatolom a sütőbe és megsütöm. Kihűlés után szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.