Elkészítés: A zöldségeket kis kockákra, a hagymákat finomra aprítottam, a paradicsomot a tetején keresztbe behasítottam.
A zöldségeket a vöröshagymával forró olajban magas hőfokon pár percig pirítottam, majd benne a fokhagymát is rövid ideig. Meghintettem a liszttel, elkevertem, őrölt pirospaprikával szórtam meg, felengedtem kb. 1,2 l vízzel. Azonnal sóztam, hogy a letapadt liszt feloldódjék, borsoztam, paradicsomot, zöldpaprikát, majoránnát, ételízesítőt tettem hozzá.
Amikor forrt a leves, a megmosott rizst hozzákevertem, lassú forrással főztem kb. 15-20 percig.
A végén friss zölddel meghintettem, majd tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.