Elkészítés: A babapiskótát morzsásra törjük, és összedolgozzuk a lágy vajjal. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és kanálháttal belenyomkodjuk a vajas piskótamasszát.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A túrót villával összetörjük, összedolgozzuk a porcukorral és a citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, kis láboskában felolvasztjuk, és beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínbe, ezt pedig a túrókrémbe. A formába simítjuk, és 2-3 órára betesszük a hűtőbe.
Az erdei gyümölcsöt, málnát vagy bármilyen gyümölcsöt ízlésesen a torta tetejére tesszük, és ráöntjük a csomagolásonleírtak szerint elkészített gyümölcskocsonyát, majd hűtőbe tesszük, hogy szilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.