Elkészítés: A rizst futtasd meg egy kevés olívaolajon, majd öntsd fel dupla mennyiségű vízzel, és főzd meg.
A csíkokra vágott csirkemellet forgasd bele a szójaszószokba, a halszószba és az étkezési keményítőbe, tedd félre, amíg a többi hozzávalót elkészíted.
A felhevített olívaolajban pirítsd meg a hagymát, add hozzá a chilit, a gyömbért és a fokhagymát, mérsékelt tűzön pirítsd fél percig. Add hozzá a csirkemellet, és süsd szép barnára, ez úgy 2-3 perc lehet, nem kell teljesen megsütnöd, mert még a zöldségekkel is sül. Állandóan kevergesd/forgasd. A vége felé szórd bele a cukrot, hadd karamelizálódjon.
Beleöntheted a cukkinit, a szárzellert és a káposztát, forgatva süsd tovább még 2-3 percig, de ne süsd túl a zöldségeket, hadd maradjanak egy picit ropogósak, úgy a finom.
A végére add hozzá az elődinsztelt ceruzababot, forgasd át még egy párszor, és így melegében kanalazd rá a rizsre, szórd meg frissen vágott petrezselyemzölddel, és tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.