Elkészítés: Készítsünk elő egy sütőpapírral ellátott 30 cm x 30 cm méretű tepsit, és melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Készítsük el a piskótatekercset: a tojássárgáját és a kristálycukrot verjük fel, majd adjuk hozzá a lisztet, melybe belekeverjük a vaníliás cukrot és a sütőport. Utoljára adjuk hozzá a kemény habbá felvert tojásfehérjét. Keverjük simára, majd öntsük bele az előkészített tepsibe, és süssük 15 percen át.
Ha elkészült, míg forró, vegyük le a sütőpapírról, és hajtsuk fel konyharuhával, majd ismét terítsük ki. Ekkor kenjük meg lekvárral, majd hajtsuk fel a piskótatekercset. Miután kihűlt, szeleteljük fel.
Tegyük a feldarabolt piskótatekercs szeleteket egy 20 cm átmérőjű tortaformába úgy, hogy a szeletek ne csak a forma aljára kerüljenek, hanem szorosan a forma széléhez is. A közepén megmaradt részt öntsük ki az előre elkészített pudinggal.
A pudinghoz keverjük össze az aszpikot a kókusztejjel és a kristálycukorral, keverjük el, majd tegyük hozzá az 1 csepp pandan aroma sűrítményt. Forraljuk fel, állandó kevergetés mellett várjuk meg, hogy besűrűsödjön, majd öntsük a forma közepébe. Miután kihűlt, tegyük hűtőszekrénybe.
Miután lehűlt és megkeményedett a puding a torta közepén, tejszínhabbal és gyümölcsszeletekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.