Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben egy pici cukorral. A margarint enyhén megmelegítjük, a cukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, a citromlevet, majd adagokban gyorsan belekeverjük a lisztet és a tejet, viszonylag homogén állagig keverjük. 10 perc pihenés elég neki, nem kell keleszteni
A pudingot megfőzzük, jó sűrűre, ízlés szerint cukrozzuk.
A kosarakat elhelyezzük a muffinsütőben, majd mindegyikbe kb. 1 evőkanál tésztát teszünk. A tésztára langyos pudingot teszünk kb. 1 teáskanállal. Minél sűrűbb a puding, annál nehezebben folyik szét. Majd a tetejére még fél kanál tészta jön. Az egészet úgy pakolgassuk, hogy kb. 3/4-ig legyen a kosárkában.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.