Elkészítés: A csirkemelleket először függőlegesen, majd vízszintesen is kettévágjuk (de csak annyira, hogy szépen szétnyíljon). Sózzuk, borsozzuk. Az így nyert húst megkenjük mogyoróvajjal (nem kell spórolni), ráteszünk egy szelet bacont, majd néhány karika banánt, végül reszelünk rá sajtot. Összecsukjuk a mellet, és kívülről is teszünk rá banánt és sajtot. Tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük, a lényeg, hogy le lehessen fedni. A barackbefőtt levét aláöntjük, és sütőben 40-45 percig sütjük lefedve a legerősebb fokozaton, majd fedetlenül sütjük még 15 percig, hogy szépen megpiruljon.
Közben megfőzzük a rizst, összekeverjük a felkockázott barackbefőttel. Tehetünk bele egy pici chilit is, akkor pikánsabb. Tálaljuk, és a gyönyörködés után meg is esszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.