Elkészítése: A tojásokat szétválasztom. A sárgáját habosra verem a cukorral és a vajjal, majd a sütőporos lisztet lassan hozzáadom a darált dióval együtt, s hozzáreszelem a citrom héját. Végezetül felverem a tojások fehérjét, és egy habverővel beleforgatom a tésztába a habot.
Kikent, lisztezett tortaformába öntöm a tésztát, 190 fokon 10 percig elősütöm.
Közben az almát meghámozom, kicsumázom, apró kockákra vágom, a vaníliás cukorral és a citrom levével összeforgatom.
A tésztát kiveszem a sütőből, egyenletesen a tetejére szőrom a citromos-vaníliás almakockákat, majd visszatolom a sütőbe, és 30-35 percig (tűpróba!) sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.