Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a lereszelt, vagy nagyon vékonyan felszeletelt fejes káposztát. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt, gyakran kevergetve megpároljuk. A burgonyát héjában megfőzzük. Meghámozzuk, felkarikázzuk. A hagymás káposztát áttesszük egy tűzálló tálba és beborítjuk a krumplikarikákkal. Kevés olajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük a levessel és kissé besűrítjük. A rántást a káposztatálra öntjük, ráhelyezzük a sütőkolbászt (villával többhelyütt megszurkáljuk), majd forró sütőbe toljuk. Kb. fél órát sütjük, a kolbászt közben megfordítjuk. Meghintjük a reszelt sajttal és további 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.