Elkészítés: Először a darált kekszet összegyúrjuk a vajjal, cukorral és annyi tejjel, hogy összeálljon. (Kb. olyan állagúnak kell lennie, mint a kókuszgolyó tésztájának.) A kész tésztát egy kb. 20×30 cm-es tál aljára nyomkodjuk.
Az összetört tehéntúrót elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejszínhabpótló porból habot készítünk, majd óvatosan - hogy ne nagyon essen össze - belekeverjük a túrós masszába, és a keksz réteg tetejére simítjuk.
A harmadik réteg a 3 csomag pudingporból készül, amihez azonban csak összesen 5 dl tejet használunk, ízét pedig egy csomag vaníliás cukorral erősítjük. A puding-krémet turmixgéppel készítjük, majd 5 percnyi állás után a túró-krém tetejére kenjük.
Végül az egészet a 2 csomag tejszínhabpótló porból készített tejszínhabbal vonjuk be. A legtetejére keserű csokoládét reszelünk vagy tortadarát szórunk.
Néhány órára hűtószekrénybe tesszük, majd vizes késsel szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.