Elkészítés: 1. Az alsó tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy nagyobb tortaformában. Közben elkészítjük a krémet: a puha vajat összekeverjük a porcukorral és a kakaóval. Ha kihűlt a torta, kettészeljük, és a belsejét megkenjük a krémmel.
2. A vaníliás krémhez a pudingot megfőzzük a 6 dl tejben, hozzáadunk 6 evőkanál cukrot. Közben egy kisebb tortaformában a felső tészta hozzávalóiból is piskótát sütünk.
3. A nagyobb torta tetejét és oldalát megkenjük a langyos pudinggal, majd ha kihűlt a kisebb torta, azt is kettészeljük, és megkenjük pudinggal. A nagyobb torta közepére helyezzük és az egészet pudinggal borítjuk.
4. A tortazselét 2,5 dl vízben felforraljuk egy kis cukorra. Közben a tortát gyümölccsel díszítjük. Ha kész, kanál segítségével középről indulva tortazselét csorgatunk a gyümölcsökre. Kis időre hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.