Elkészítés: Elkészítjük a tölteléket: a csirkemájat és a hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon mindkettőt megsütjük, majd félretesszük. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, beletesszük a kockára vágott tojásokat, a felaprított petrezselymet, a nyers tojásokat, valamint a kihűlt hagymás májat. Ízlés szerint ízesítjük, és az egészet összekeverjük.
A mennyiségnek megfelelő tepsit kikenjük olajjal vagy zsírral. Belerakjuk a hússzeletek felét, minden húsra töltelék kerül, megint hús, majd újra töltelék. Kevés olajjal meglocsoljuk, tejföllel megkenjük a tetejét, majd előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.