Elkészítés: A mézet lassú tűzön felmelegítem a vajjal, majd amikor levettem a tűzről, hozzáadom a tojásokat. Ezután lassanként a többi hozzávalót is. A szalalkálit a meglangyosított tejbe teszem, s úgy adom hozzá. Ennek a masszának pihennie kell hűvös helyen 1 órát. Jól lisztezett táblán 3 részre osztom, kinyújtom, s a tepsi hátulján megsütöm mind a 3 lapot.
A krémhez a pudingot a 10 dkg porcukorral megfőzöm a tejben. Amikor kicsit hűlt, de még meleg, beleteszem a darált diót. A margarint kikavarom a 30 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Amikor a puding teljesen kihűlt, hozzáadom 1 narancs levét és reszelt héját, majd a vajkrémmel jól eldolgozom. Ezzel a krémmel töltöm a lapokat, a tetejére is teszek, s bevonom csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.