Elkészítés: 7 tojásból piskótát sütünk 4 evőkanál liszttel és 3 evőkanál dióval. Olyan tepsit használjunk, hogy nagyobb és vékony piskótát kapjunk. Ha kisült, konyharuhára borítjuk és feltekerjük azzal együtt. Elkészítjük a krémet: 5 tojássárgáját 20 dkg cukorral habosra keverünk, beleteszünk 3 evőkanál lisztet, ezzel simára keverjük, és felöntjük 1 l tejjel. Feltesszük lassú tűznél főni, és kevergetés mellett addig főzzük, míg besűrűsödik. Kihűtjük, és belekeverünk 25 dkg margarint.
Közben kihűlt a piskótánk, kitekerjük, és megkenjük a következövel: 20 dkg dió, 15 dkg cukor, 10 dkg mazsola, ehhez annyi meleg tejet adunk, hogy jól kenhetővé váljon. A megkent piskótát újra feltekerjük, és 21 vékony szeletre vágjuk. 7 szeletből kört formálunk, ezek tetejét megkenjük az elkészített krémmel, újra 7 szelet jön rá, újra krém, és az utolsó 7 szelet, majd a kör közepén maradt lyukat is krémmel töltjük ki. A torta tetejére 2-3 tasak vaníliás cukorral tejszínt verünk fel és ezzel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.