Piskóta tészta:A tojások fehérjét kemény habbá verjük.A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem,majd hozzá adom a sütőport,kakaó port és az olajat és jól elkeverem.Ezután hozzá forgatom a tojás fehérjéhez.És 3 torta lapot sütök belőle.Krém:A puding porból,tejből,cukorból sűrű pudingot főzök,majd kihűtöm.A habtejszínt kemény habbá keverem,amiből 300 ml a pudinghoz keverek.A maradék 200 ml habot ketté osztom az egyik felét simán úgy hagyom a másik feléhez piros ételfestéket keverek,annyit,hogy szép rózsaszín legyen.A csokit az olajjal vízgőz felett megolvasztom.Pár szem epret félig belemártom és hűtőbe teszek ezzel fogjuk a tetejét díszíteni.A többi epret felszeletelem.A torta lapokat megkenem az epres krémmel és szeletelt epret teszek rá.A torta tetejét és oldalát bekenem a krémmel.Majd díszítem a tetejét és az oldalát a fehér és a rózsaszín habbal.A torta tetejét tetszés szerint leöntöm a felolvasztott csokival és a csokiba mártott eperrel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.