Elkészítés: A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat egyenként belekeverjük, majd a lisztet, a keményítőt és a sütőport is beleszitáljuk. A masszát kétfelé osztjuk, az egyik részt a vaníliás cukorral, a másikat a kakaóval ízesítjük. Két kb. 25x30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, az egyikbe a sárga, a másikba a barna tésztát tesszük. Előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük. A világos tésztát a lekvár felével megkenjük, a sötétet rárakjuk, majd a maradék lekvárt a tetejére simítjuk.
Az eperhabhoz a zselatint egy kevés vízben feloldjuk. Az epret megmossuk, és a felét turmixoljuk. A zselatinnal együtt felmelegítjük, de ne forraljuk fel. A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, a langyosra hűtött zselatinos eperrel és a citromhéjjal összeforgatjuk, majd a lekváros lapokra kenjük. Hűtőbe tesszük dermedni. Ezután a maradék epret szeletekre vágjuk, és a tetejét kirakjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.