Piskóta elkészítése: tojásokat kettéválasztjuk. A tojás fehérjét a fele cukorral keményre verjük. A tojás sárgáját a másik fele cukorral fehéredésig habbá verjük. Ezután óvatosan összekeverjük a kettőt és hozzá adjuk a cukrot. 180 fokon 22 cm-es torta karikában megsütjük.
Epres szósz elkészítése: az epret tetszés szerinti nagyságokra feldaraboljuk. Egy lábasban feltesszük melegíteni, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, kicsit hagyjuk hogy kiengedje a levét. Majd egy kis levet veszünk belőle egy tálba és csomómentesre keverjük. Utána hozzáadjuk az eperhez és besűrítjük vele. Hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése: Tejszínhabot fel verjük. Hozzáadjuk a porcukrot és a mascarponét.
Ezután össze állítjuk a tortát. 3 egyenlő részre vágjuk a piskótát. Megtöltjük a krémmel és teszünk rá az epres szószból. Külsejét körbekenjük a krémmel és eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.