Elkészítés: Ha épp nincs kéznél muffin, akkor babapiskóta is tökéletes, de ha maradt ki muffin, akkor azzal a legjobb - az nem baj, ha már kicsit megszáradt.
A pudingot elkészítjük ahogy írja a használati útmutató, majd a végén tegyünk bele egy mokkáskanál kínai ötfűszer-keveréket. Keverjük el, és picit várjunk vele mielőtt a poharakba töltjük.
A pohár aljára kerül az összedarabolt muffin, rá 2-3 kanál puding. Ezután kb. 20 percre a hűtőbe rakjuk, hogy a puding kihűljön és megkössön, és tudjuk folytatni a rétegezést. Pár szem epret (puhákat) leturmixolunk és a puding tetejére kanalazunk, majd vágjuk kockákra a maradék epret - ez kerül a tetejére. Végül pár szem pisztáciát durvára vágott pisztáciával megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.