Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjét habosra verjük, majd hozzáadjuk a cukor felét, és a legkisebb fokozaton géppel összekeverjük. Ezután a maradék cukrot a tojássárgával verjük fel, majd a fehérjéhez öntjük, és ezt is géppel legkisebb fokozaton összekeverjük. Apránként hozzáadjuk a lisztet, de ezt már kanállal keverjük össze. Ha ez kész, kivajazott formába öntjük, és 160 fokos sütőbe tesszük kb. 20 percre (tűpróba!). AZ ELSŐ 10 PERCBEN A SÜTŐT TILOS KINYITNI!!
A sodót a tasakon levő utasítás szerint elkészítjük.
Ha kész a piskóta, egyenlő szeletekre felvágjuk (kb. 10 db), és pohárkelyheket vagy kis tálakat készítünk (5 db). A piskóta felét kisebb darabokra szeljük, és eperrel rétegezve az apró piskótát és a piskótaszeleteket lerakjukk. A tetejére sodót öntünk, eperrel vagy színes dortadísszel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.