Elkészítés: A megtisztított, 2-3 cm-esre feldarabolt rebarbarát felteszem főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadom a fűszereket és a cukrot. Kb. 10 percig kis lángon forralom, aztán lekapcsolom, és kicsit hagyom hűlni.
A puningporból és a tejfölböl habarást készítek. Kihalászom a szegfűszegeket, és mixerrel pépesre passzírozom a levest, majd behabarom. Felöntöm tetszőleges mennyiségű vízzel (lehet jócskán, mert erősen besűrűsödik), felforralom. Fagyasztott vagy friss, apróra vágott epret adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.